JAN KŘTITEL K TOBĚ PROMLOUVÁ

21.03.2018 11:32

Vznešený jsi pravdou kterou nosíš ve svém srdci, vznešený jsi jelikož nesešel jsi z cesty, příměr tvého prozření nabádá tě k poslušnosti. Vezmi svou mocnou mysl v úvahu, jak projít světy bez následků pokřivení. Stanul jsi v popředí všeho dění a zastínil pravdu jež měla být nalezena, obdařen jsi vůlí Boží, neboť prokázáno bylo tvé vítězství. 

Slova která přijímáš jsou vskutku pravá a to znamená že jsi propojil mé vědění s úsilím které bylo vynaložen na příchod Pána. Cesta je zcela bez trní a kamení a Pán může vstoupit do mysli těch, kteří šli věrně cestou pokání. Zvědomil jsi svoji účast v pravdě která není běžná pro tuto dobu, o to mocnější bude víznam té tvé. Konstruktivní přístup ke svému prozření tě činí svatým v pravdě Ježíšova učení. Neopovrhl jsi žádnou rasou a záměrně vybral nevěstu svou, přistoupil jsi k oltáři, posvátné vědmy která přináší lásku všem národům. Já Jan Křtitel, tě vyzývám k účasti na nebe vstoupení.

Pravdu kterou jsi přijal od Jana Křtitele se stala tvým vědomím a vykoupil jsi jeho utrpení, tím že jsi se s ním propojil. Našel jsi cestu jak bez bolesti obnovit účast všech apoštolů kteří sešli z cesty. Nové vědomí bude zesíleno o moudrost dridů, kteří byly průvodci Jana Křtitele.

V jedinečné posvátnosti jsi veden k pravdě, která není známa a je novým vědomím univerza. Zastupuješ nejmocnější sílu ve stvoření, která ukončí věk válek, toto odhalení je příměrou ke tvé velikosti.