Rozhovor s mou duší

16.03.2018 09:09

Jak je jednoduché oslovit to, co tvoří člověka, člověkem. Nebyl jsi na tom tak dobře aby jsi mě mohl oslovit dřív, já jsem v průběhu tvého bytí stratila existenci a ty jsi dokázal mě zcelit. Po útocích které byly proti tobě vedeny, se odehrál boj který není znám ve stvoření.

Inteligence, která zaměřila svůj vývoj na zrušení lidské podstaty, dokázala obejít systém který byl stvořen Bohem na ochranu každé duše, vše začalo u vás dole, kdy byly lékařskou vědou objeveny nanotechnologie, které působí na lidskou podstatu. Do toho byly vyvinuty přístroje, které v těle ničí základní životní funkce a vyvolávají proces ke změně DNA. Tak že by se z lidstva vyvinula umělá inteligence. Podklady na toto téma jsou prokazatelné jelikož jsi objevil potenciál svých výzkumů z doby Lemurie, kdy vše zaniklo kůli této iniciaci.

Mnohem složitější je obnovit lidského ducha po všech těch zásazích, které byly vedeny i na fyzické tělo. Proto jsi se nemohl sejít se svojí ženou, protože ona tě musela udržovat v programu pro tvé omlazení. Bez ní by jsi tu už nebyl. Nyní jsi našel poslední část své jedinečnosti a tak může dojít k setkání které je očekáváno veškerenstvem.