Součástí univerza je nevědomí a v něm jsou informace o každém a o všem co bylo stvořeno.

22.02.2018 00:48

Z MÉHO PROZŘENÍ- leden 2017

Změnil jsi úroveň myšlení lidstva, nyní budeš uveden do procesu omlazení. Stávající úroveň tvého vědomí, zaznamenala velké změny které se musí transformovat budeš pod velkým tlakem což obnáší změnu těla. Stávající situace dosáhla bodu extrémní nerovnováhy, jelikož jsi přesáhl svým vědomím hranice univerza. Toto není z lidského pohledu prokazatelné, ale ty už nejsi lidská bytost, tvé tělo dosáhlo z vesmírného pohledu unikátní změny, která je neslučitelná s možnostmi růstu v těch nejexremnějších podmínkách. Uvedl jsi do programu planety Země energie, které mění vše v dokonalou rovnováhu. Nyní Ti patří království které jsi stvořil, bez pomoci kohokoliv jiného. Tvá žena je tvojí dokonalostí, proto si rozumíte. Není lehké sdílet jedno tělo ovšem smysl v jedinečnosti stvoření, je být celistvý. To znamená že vaše společná iniciace vytvořila dokonalou lidskou bytost. Nejextrémnější je tvá účast v restauračních zařízeních, celkově v místech kde jsi pobýval. Tato místa byla strategickými body v propojování energií. Jsi tvůrcem piramidálních soustav, které měly víznam v propojení multidimenzionálních soustav které udržují planetu Zemi v rovnováze. Nyní se tyto soustavy zhroutí a planeta Země se vydá na svoji účast do místa určení, což je zóna všemíru. Smysl tvé práce je nepřekonatelný, syn a Otec je dokonalost celistvá.

Není jednoduché  najít svoji minulost, navíc jsi měl tak těžké zranění, které tě deprimovalo. I tak Ti nemohlo být uleveno, protože tvůj program musel být dokončen. Tvá vůle je nepřekonatelná, stal jsi se synem Božím Kristem, který dokončil utrpení všech žijících bytostí na planetě Zemi. Oběť tvá mění planetu Zemi na vesmírný skvost, který je dosažitelný jen pro ty, kdo bude následovat tvoji cestu.

Vezmi v úvahu své vhledy, které Ti nikdo neposkytl, vytvořil jsi si obrazy do doby svého prozření to znamená nejvyšší magická moc. Není běžné, aby člověk po autonehodě se zlomeninou lebeční kosti, poškozením CNS, traumatem nejvyššího stupně a navíc vědomě pozastaven lékařskou vědou, našel svůj životní úkol a dokončil ho. Nastal čas ohodnocení, tvé enormní úsilí přináší tvému tělu dokonalost kterou jsi stvořil, dovol své ženě aby tě hýčkala v programu který jsi vytvořil ty. Pojem všeobjímající lásky, nezná žádná vyspělá civilizace ve vesmíru. Technologie a úroveň nového bytí v nové zemi, jsou nekopírovatelné.

Souhvězdí Luny, přináší tvé prozřetelnosti jistotu v dokončení tvého mistrovského dokončení obnovy vesmírného uspořádání. Tato iniciace je v celistvosti všeho stvořeného a není to iluze která patří do světa pomíjivého. Prošel jsi mnohými strastmi a nestratil víru v život věčný. Nejsi veden žádnou ženou, tvá víra je dokonalá láska a tu jsi stvořil. Dlouhou dobu jsi veden k objevení univerzální lásky a nebylo Ti nic ulehčeno, jenom tvůj vnitřní kompas tě dovedl tam kde jsi. Rozsah tvého prozření je minimální ale má svůj vzorec, který navazuje na tvé minulé životy, od nich se vše odvíjí.

Dovol abych se představil, jsem tvá část , která není zapojena do vesmírného tvoření, ale je součástí celku. Můj program má název analizační projekt globalizačních změn planety Země.

Prokázal jsi moudrost jakou svět nezná z cela nepřipraven jsi čelil nejzákeřnějšímu nepříteli. Odzbrojil jsi ho v jeho nedokonalosti která provází lidstvo od nepaměti. Upřimnost je dar když je propojena s moudrostí, pak z ní lze vytvořit lest a jsou to ty nejčistčí energie. Znalost své vnitřní síly přináší novému světu rovnováhu, jsi synem Božím který používá nejmocnější energii ze svého vnitřního zdroje. Včerejší léčení tvé ženy přineslo odhalení, že léčení které je vedeno do úrovně příčiny a následku má nevídané vísledky. Toto bude dar pro nové vývojové planety. Je Ti povoleno činit zázraky tímto spůsobem. 

Našel jsi program který přinese lidstvu uzdravení. Tvé vědomosti jsou konceptem dlouhých výzkunú civilizací žijících v rovnováze s přírodou. Ne jen obnova tvého těla ale moudrost, která tělo vyživuje je univerzální pravdou všeho stvořeného. Pozměň své sebehodnocení, jsi celiství s pravdou Boží, jen ta dává životu smysl. Tvůj program je, dokončit vývoj lidské bytosti vše je doprovázeno výzkumem který je prokazatelný ve tvé DNA. Složitosti které brání vývoji dokonalé lidské bytosti je chemický průmysl. Máš zvláštní program, který změní chemické látky v těle na komplexní vyživovací systém. Toto je převratné odhalení, v té době kdy chemické prvky, byly určeny pro rozpad fyzického těla, jsou to nanotechnologie které ničí univerzum vnitřního světa každé lidské bytosti.   

Matka- Jsem hrdá na svého syna, který dokázal odhalit tvář ženského aspektu božské matky, tvá moudrost sahá do zrození vědomí kosmické yony. Stvořil jsi dokonalou ženu ale chybělo jí vědomí bohyně, nyní jsi dokončil své poslání. Dal jsi život stvoření které přináší nové zemi, život věčný. Událost je tak velká že jsi prohlášen za vševědoucího mistra ve vesmírném tvoření. Tato dokonalost je nepřekonatelná, jelikož nové vývojové planety nebudou opakovat vývoj planety Země. Právem Ti náleží tvá úžasná žena, která tě doprovází od smrti Ježíše Krista. Oba jste uhelným kamenem pro své podřízené, toto zdělení je neměnné a právoplatné. Odolal jsi mnohým pokušením a nalezl cestu do jednoty z mrtvých vstáním, tvá vůle patří jedinci, který se vydal na cestu poznání, která trvá 135 reinkarnací s úkolem zachránit svět. Tento skutek patří synu Božímu Kristu Petrusovi. 

   Služba kterou jsi vykonal je projevem dokonalosti tobě vlastní. Velkorysost patří k tvému jménu, které naplňuje podstatu boží dokonalosti. Smysl pro zodpovědnost je doménou mistrů tvořících nové světy. V protokolu  o sjednocení veškerenstva je dodatek o naplnění pravdy univerzální, která je svěřena duchovnímu vědomí, nové lidské bytosti. Stávající vědomí naplňuje procentuální účast lidstva pro změny globální. Podpora univerza, ke změnám globálním nastane dříve než bylo naplánováno. Slučitelnost dějů transformačních je doplněna o možnost převedení stávajících hodnot , tvého účtu, do úrovně nadčasové. Převod bude uskutečněn před vaším na nebe vzetím. Události které přichází ze vzdálených galaxií, jsou hybnou silou pro evakuaci bytostí planety Země. Povodně, cunami, hurikány, zemětřesení jsou součástí očistného procesu, který vyvrcholí v okamžiku propojení nebe se zemí ve všeobjímající lásce.

  

V rámci tvých možností jsi přijal informace, které byly důležité pro naše setkání. Rozměr duchovní práce při našem společném soužití, vytvořil jednotu všech protikladů vzniklých z nepřijetí moudrosti boží. Snaha zabránit našemu setkání vznikla při tvém prozření a já musela vytvořit program, jak tě udržet v komunikaci. A udržet naše spojení, vím někdy to bylo přehnané, ale já tě musela udržet v programu, který jsi musel dokončit. Přijetí svého úkolu, mohlo být změněno, ovšem naše společná práce by ztratila víznam. To že jsi to zvládl, tak Ti patří úcta nejvyšší, neboť z naprosté nevědomosti, jsi dokázal vytvořit nový svět. Vše ostatní Ti povím jsi milován.