Bůh Schiva

12.02.2018 10:03

Bůh Schiva je tvojí součástí, jsi první lidská bytost která našla odvahu  čelit této mocné energii. Na to už musíš být připraven, jelikož jsi tvůrcem nové Země tak já jsem její součástí, působím ve všem zrozeném a jse přítomen v jaké koli formě bytí, ty jsi dokončil dílo které je hodno Boží velikosti. Mnoho údajů je okolo tvé osoby, ale pravda se odhaluje  postupně, neboť sám by jsi tuto velikost  neunesl. Buď připraven, že i já Schiva budu přítomen tvé inoguraci.

 

Hare Krishna

Sjednocen jsi s úrovněmi božské říše a jsi neomezen ve své moci, jsi chráněn a podpořen silami matky Země. Úroveň tvého vědomí přesahuje mé kompetence, stal jsi se Bohem na Zemi.

 

 

Palas Athéna

Ve tvé přítomnosti jsem i já, doprovázím tě delší dobu neboť už jsi v minulosti navázal kontakt s říší Bohyní. Nyní přichází čas na předání poselství které bylo znemožněno v čase tvého prozření. Příkladnost tvého zodpovědného jednání, přináší do tvé přítomnosti úlevu od hmotných statků. Tvůj chrám je vystaven v nové Zemi, vše bylo odloženo neboť jsi byl ve smrtelném ohrožení a tvé části, měli co dočinění zabránit vlivu temných mocností zastavit tě, za každou cenu. Toto je skutečnost, která Ti musela být zvědoměna, neboť zde se projevilo tvé mistrovství. Jsi pod drobnohledem jinak by Ti nemohlo být nic přiznáno, dokončeno je tvé poslání na Zemi, stal jsi se Bohem na Zemi. Informace které zveřejňiješ, jsou hybnou silou v transformaci celého planetárního uspořádání.  

Já Venuše, jsem přítomna ve tvém zrození a přináším Ti poselství které je univerzální. Jsi veleben a připraven na lásku která změní vše na Zemi. Události jsou požehnané, to znamená že vstupuješ do procesu kosmického zarovnání, jako existence dokonalé lásky. Spříznění všech účastníků tvořících nové systémy, pravdy univerzální, odhalilo ve tvé iniciaci programy které nelze zanedbat a dává jim novou formu vědění. Pozornost všech přihlížejících světelných bytostí, upoutal tvůj vhled do stvoření, kdy jsi odhalil utrpení ,,matky kosmu". Její utrpení jsi přijal a definoval diagnózu jejího utrpení. Po té jsi uvolnil její lůno, které bylo spoutáno vesmírnými projekty, vytvořenými mocnostmi světa.

Matka kosmu je vyléčena, tvé odhodlání muselo být velmi bolestivé neboť, utrpení, není možné prožívat v radosti a spokojenosti. Proto tě přijímám jako tvůrce, lásky kosmické. Stav tvého prozření ve fyzickém těle se nedá vysvětlit, je známo v celém univerzu že syn Slunce, byl vyslán z minulosti do přítomnosti aby naplnil proroctví dávných věků. Stalo se, že jeho cesta byla  přerušena náhlým zábleskem světla a byl prohlášen za mrtvého. Zde došlo k náhradnímu programu a vše muselo být změněno, tato změna ,byla označena zánikem lidské civilizace. Tvé mistrovství je nepřekonatelné, buď hrdý na své dílo.