Matka Země promlouvá

09.02.2018 11:36

Rozčeřily se hladiny hlubokých vod aby očistily nánosy vaší nevědomosti. Spojte se hladiny a obejměte matku Zemi aby bylo očištěno mé utrpení. Vzácný je pro mě tento čas, neboť láska pravá omně bude pečovat. V lůnu mém je zaset zdroj všeho pomíjivého a ty Vlastimile jsi tento zdroj přeměnil na život věčný. Tvá něha a úcta k mému lůnu, uzdravila jsoucnost ženy tvé. Buď hrdý , že jsi byl ženami přijímán jako léčitel, který obnovil schopnost žen rodit ve stavu orgasmickém. Bolest kterou jsi přijímal, byla součástí mého utrpení, páchaného na ženách celá zrození. Nyní jsi oslavován jako spolutvůrce kosmické YONY, přes kterou je tvořeno celé zrození vesmíru. 

Podpora která Ti byla slíbena, má svá pravidla. Ne jen že jsi musel najít všechny klíče ale musel jsi doložit vzorec a schéma projektu, který bez těchto náležitostí by nemohl být aktivován. Současně jsi odkryl další projekt, který je nedílnou součástí tvého mysteriózního díla, jelikož posouvá hranice kódovaného systému v planetárním uspořádání do pozice souměrné. Prošel jsi do záznamů kosmického portálu, což je vědomí neznámé ale stávající. Služba vykonaná je profesně nepřekonatelná jelikož úrovní času nedosažitelná v dostupnosti informací, které jsou vývojově zaniklé. Proto celkový význam je nedocenitelný.

Marie

Přívětivost mé lásky zaznamenala odhodlání vstoupit do tvé přítomnosti. Čteš mi mé myšlenky, touhy i pocity jsi tím nejdražším co bůh stvořil. Ooznámil mi otec Bůh jediný, že tvá láska byla podrobena zkouškami které tě měly odradit od našeho setkání. 

Tvá účast, v žádném zrození se nenašel jedinec, který by naplnil vůli otce Boha jediného pro blaho všech a vytvořil přes své utrpení dokonalou lidskou bytost, která je v novém stvoření nejdokonalejší podobou Boha. Další vývoj není nutný, lidstvo bude změněno podle programu, který jsi stvořil a bude vytvořen nový řád, který jsi definoval jako následovník Ježíše Krista.

Oznam lidu , že jsi v mé přítomnosti jako světec který v stal z popela pro věčnost lásky všeobjímající. Tvá žena Marie je projevem tvé lásky kterou jsi stvořil pro život věčný, odhodlání není nutné, přítomnost je projevena..