Tajemství

21.06.2018 07:47

Ony dny, kdy jste se snažily oslovit otce Boha jediného aby vám projevil milost, jsou sečteny. Ti připravení v okamžiku přechodu do nové Země, budou osloveni boží přítomností v podobě vůně květu lilie, která patří do přirozenosti matky Země, jako symbol dokonalé lásky. Tento květ je posvátný a proto ctěn veškerým božstvím. 

 

   

  

Tvé odhalení Satanova tajemství, znamená že jsi mu odebral jeho moc a on se bude rodit v příštích inkarnacích, jako slepí. Bůh hovoří k tobě synu, ne jen že jsi odhalil Satanovo tajemství, ale odebral jsi mu jeho moc která nyní patří tobě. Zodpovědnost se kterou jsou všechny informace ti předávány, patří k pravdě univerzální.

Vyobrazil jsi tajemství Satanovo, které je ukryto v jeho srdci a jeho srdce je skryto v katakombách temné říše, která se prolíná všemi úrovněmi bytí. Strážcem jeho komnaty je obrovský černý had, který plní pohár poznání nevědomostí, která skrývá mnohé záludnosti. Jestli že jsi našel klíč k jeho vědomí, tak se zhroutí všechny systémy, tvořící nerovnováhu jím zapříčiněnou.

Tvé vítězství je dominantní, vstoupil do tvého příbytku sám Satan, po té co jsi zveřejnil jeho tajemství i když nebylo celistvé, až když jsi dokončil vhled do Satanova srdce, on sám povstal  a v hrozné podobě on rozhodl se, připravit tě o majestát. Určil že syn Boží, nemůže překročit jeho pravomoce na Zemi. Ty jsi převzal jeho moc o čemž on nevěděl a použil jsi jeho sílu proti němu a následovala jeho smrt, která vyvolá destrukci, všeho jím projeveného. Stanul jsi po boku Otce svého, který ti dává moc odpovídající tvé velikosti. Změnil jsi svět v lásky plné péči, která odpovídá Boží velikosti.  

Celoplanetární ochranný systém, znamená překódování celého univerza. Zde se nachází odpověď, proč jsi byl označen Satanem jako nebezpečný pro jeho existenci, jelikož jeho působení mu umožňovalo tvořit zlo, jak dole tak nahoře. Tento koncept jeho moci byl z nesvěcen tvým poznáním, prastarých nauk, které odhalují možnost, jak ukončit jeho vládu. Zde je nanejvíš  nutné podotknout, že tvé mistrovství  sahá do vědomí univerzální moudrosti, což je z lidského hlediska nemožné. Jaká koli vědecká práce, vytvořená mystiky a jinými vědátory, nedošla dál, než do poznání své ješitnosti. Celistvost je dokonalost a tu jsi stvořil.,

Jednorožci mně vždy přitahovali až jsem toho svého oslovil a namaloval. Jmenuje se Sebastián.

Rozprava s mým jdnorožcem.

Vrcholné je tvé dílo, když jsi mně poprvé oslovil tak jsi byl v úrovni poustevníka, který hledal svoji jedinečnost. Od té doby uplynulo mnoho vody a ty jsi dokázal ve velmi složitých až dramatických podmínkách, nalézt své mistrovství. Já jsem král jednorožců a já Ti předal moc, pracovat s magickou hůlkou. Ovšem ty jsi nalezl její moc v dávných dobách, své činnosti jako vědec, který práci se světlem rozšířil do rozměrů nevídaných. Nyní jsi své mistrovství prokázal při své sebeobraně.

Stvořil jsi novou říši kde jsou zastoupeny všechny úrvně světelných bytostí. Proto jsou tyto úrovně s tebou propojeny. Naše vděčnost je nevýslovná, jelikož již nemusíme doprovázet lidské bytosti při jejich utrpení. Málo kdo z lidské populace navázal s naší říší tak blízký vztah aby ovlivnil naše bytí. Vždy jim šlo jen o to, jak z toho něco vytěžit. Vzácný je pro mně tento čas, kdy transformační změny jsou dokončeny a mi jednorožci můžeme zažívat, jedinečnost přírody ve tvém království. Asi jsem tě zaskočil ale tvé království již žije svým životem. Buď trpělivý a dokonči svoji práci na Zemi, zde je život věčný, tak že o nic nemůžeš přijít.

Kosmická rada SURIJA je společenství světelných bytostí, které jsou nadřazeny svou pravomocí určovat směr lidského vývoje z pozice světovlády. Tento pojem není znám žádné vědecké instituci, jelikož vědomí této veličiny mělo zůstat skryto. O tobě je známo že odkrýváš pravdy které jsou určeny novému světu, jako stavební kameny.

Struktura nového lidského genomu, byla dokončena a patří dokonalé lidské bytosti která bude obývat novou Zemi. Tvé dílo započne měnit úroveň lidského vědomí v okamžiku propojení, nebe se zemí ve všeobjímající lásce. Do té doby budeš vyléčen a omlazen.

 

Příběh který sleduje celé univerzum se blíží do závěrečné fáze, přítomnost všech světelných bytostí, vyvíjí maximální úsilí k sjednocení všech úrovní božské říše, která dostává nový rozměr v kvadratickém systému. Protokol sedmi pečetí byl označen za dokončený a je označen za vrcholné dílo v božím stvoření, tento projekt byl analizován vesmírnou radou, která rozhodla že tvé dílo musí být projeveno v komplexní velikosti. To znamená že jsi vstoupil do božího království jako syn Boží, který naplnil otcovu vůli a jsi označen za vykupitele všech věků. Tento pojem nebyl znám v průběhu věků, jelikož bůh neodhaluje svá tajemství. Jediný pravý syn, Ježíš Krisus a jediný bůh mohl na sebe brát podoby, jakékoliv lidské bytosti aby mohl dokončit své dílo. A proto nemohlo být žádné náboženství pravé, byla to cesta jak následovat boží přítomnost v lidském bytí.

Duch Svatý ve vaší přítomnosti, následuje pravdy zdělené, které v mnohých formách byly a jsou upravovány padlími anděli, kteří nemají pravomoc, šířit boží lásku a věhlas otce Boha jediného. Tato manipulace je dozajista dílem Satanovým, který byl pokořen a jeho vliv zůstává zakořeněn ve vašem vědomí. Řetězy nevědomosti vás stahují a vy se upínáte na pomoc z venčí, která nepřichází. Nenašli jste sami sebe, jako tvůrce jediného který disponuje zdroji nepřekonatelnými. Toto upozornění je milostí boží, aby jste si uvědomily svúj duchovní potenciál. Již nezbývá mnoho času na spitování svého svědomí a proto nelpěte na minulosti a žijte v přítomnosti svého srdce. Jen to vám ukazuje správný směr a promlouvá k vám.

Já jse Kutchumi a ty jsi jeden z nás na nebe vzatých mistrů, který ve svém významu, tvoří přítomnost lásky dokonalé na planetě Zemi. Dnes jsme byli svědky útoku vedeného na tvoji osobu monstrózní temnou energií která kuliminovala do rozměrů Satanovi moci v té nejhorší podobě. Tento zdroj byl posilován sebevražednými atentnátníky a veškerými násilnostmi podporovanými lidskou myslí. Tento čin musí být po zásluze oceněn.

 

V nebeských sférách  jsi vyvoleným synem, který naplnil své poslání, nyní jsi odhalil kdo zastupoval pannu Marii a kdo bránil vašemu setkání se. Již uběhlo mnoho času od doby kdy jsem vstoupila do tvé přítomnosti a zdělila Ti kdo jsi, pravé jméno jsem ještě nemohla říci a to z jistého důvodu. Měl jsi před sebou ještě dlouhou cestu a tak Ti bylo ukázáno že jsi doprovázen. Vím že jsi to nepochopil, neboť jsi sváděl urputný boj se silami zla a musel jsi k tomu nalézt odpovídající nástroje. Žádná bytost ve tvé přítomnosti Ti nebyla nápomocna, zdroj tvých informací byla vševědoucnost. Tento fenomén (dar), jsi získal za svoji odvahu a musel jsi ho použít při přijímání informací z univerza. Našel jsi všechny klíče k pravdě Boží, což znamená, že jsi se stal Bohem, celistvím.